Zo was het in 2009
6 november 2015
0

In de herfst van 2009 zijn wij hier in Drenthe gaan wonen. Lekker rustig en met ruimte voor onszelf en de dieren (krielkipjes en katten). Het perceel is 2400 m2 groot. Op het erf staan ons huis, een vervallen bakhuisje, een grote schuur, een groot kippenhok en een ruime stacaravan.
Verder is er een speelveldje met wat appelbomen en hazelaars, een groot gazon voor het huis, met vier karakteristieke lindes, en wat perkjes. Langs het gazon nog een appelboom, wat pruimenbomen en woekerende aardperen.

kippenhok en vakantiehuis
kippenhok en vakantiehuis

En naast het bakhuisje staan wat bessenstruiken, overwoekerd door, naar later bleek, japanse duizendknoop. Verder is het hele terrein omgeven door mais.

Met zoveel ruimte vond ik het jammer dat er nog geen moestuin was. Dus dat zou na de eerste winter een project worden. Het speelveldje wordt voor ouessant schaapjes, die wil ik al zo lang. Die kunnen dan mooi het gras maaien tussen de appelbomen en schommel.
De rest van de tuin gaan we het eerste jaar ontdekken en vooral observeren.

Geef een reactie